با تکیه بر این واقعیت‌هاست که خیرخواهانه به برادران سپاهی می‌گوئیم وارد انتخابات ریاست جمهوری نشوید، فرمایش امام خمینی را توجیه نکنید و آن را نقشه راه خود بدانید. کسانی که شما را برای به دست گرفتن قدرت سیاسی تشویق می‌کنند، خیرخواهتان نیستند.

 

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اگر قرار باشد کسانی که به نظامیان و روشن‌تر بگوئیم به سرداران سپاه می‌گویند وارد رقابت‌های انتخاباتی نشوید، دوستان سپاه تلقی نشوند و به آنها با نگاه منفی نظر شود، باید امام خمینی را هم دوستدار نظامیان و سپاه ندانیم. هرچند کسانی تلاش می‌کنند توصیه‌های امام به نظامیان در زمینه خودداری از ورود به امور سیاسی کشور را به نحوی توجیه کنند، ولی این سخن بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی که فرمودند: «باید سعی کنید جهات سیاسی در سپاه وارد نشود که اگر افکار سیاسی وارد سپاه شود، جهات نظامی آن از بین می‌رود. همیشه به سپاه سفارش کنید که آنان خودشان را یک جنگنده خدمتگزار مردم بدانند» (صحیفه امام، جلد ۱۸، صفحه ۴۵) نشان می‌دهد این توجیهات، کاملاً غیرموجه هستند.

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشت: مناقشات و نزاع‌های چند روز گذشته افرادی از مسئولین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد چرائی استعفای یکی از خودشان که قصد ورود به رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را دارد و حواشی نامطلوب این نزاع‌ها، نشان داد امام خمینی چقدر عمیق و وسیع به موضوع می‌نگریسته و چقدر نگران وارد شدن خدشه به اعتبار نظامیان به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند. خدمتگزار مردم بودن با کسوت نظامی که در همین جمله امام آمده، ایجاب می‌کند افرادی که نظامی هستند وارد جهات سیاسی نشوند. این کلام امام، یک نگاه دوراندیشانه به واقعیت‌های جامعه بود که در دهه ۶۰ بر زبان ایشان جاری شد و اکنون که بعد از گذشت چهار دهه وارد سال ۱۴۰۰ شده‌ایم، حکیمانه بودن آن را به صورت ملموس مشاهده می‌کنیم.

فعالیت‌های پشت‌ پرده و روی پرده تبلیغاتی، زد و بندهای سیاسی جناح‌ها علیه همدیگر و یارگیری‌کردن‌هائی که در درون گروه‌ها و مجموعه‌های منتسب به انقلاب و نهادها در جریان است تا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ این یکی رئیس‌جمهور شود و آن دیگری نشود، بقدری زشت و همراه با آبروریزی است که هر ایرانی علاقمند به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را نگران آینده می‌کند.